Nieuws

December 2019
Mevr. Bruijnes uit Woudrichem is de winnaar van de prijspuzzel zomer 2019. Hartelijk gefeliciteerd! Het juiste antwoord was: cocktailbar 

1 juli 2019
De zomereditie van het Altena Magazine 2019 valt in de week van 1 t/m 7 juli in de brievenbus. Geen exemplaar ontvangen? Mail naar info@altenamagazine.nl voor een folderpost van de Biesbosch linie in de buurt.

10 april 2019
De zomereditie van het Altena Magazine 2019 valt medio juli in de brievenbus. Wil u deze editie ook ontvangen, kijk dan goed welke sticker op uw brievenbus zit geplakt.

6 januari 2019
De oplossing van de prijspuzzel uit de najaarseditie van 2018 was: platteland. De volgende prijswinnaars gaan naar Theater de Poorterij in Zaltbommel:
Mevr. van Hemert, Wijk en Aalburg
Fam. den Hollander, Sleeuwijk
Dhr. de Waal, Meeuwen
Mevr. Kant, Giessen

Per 1 januari 2019 vormen de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem de nieuwe gemeente Altena.

6 november 2018
Deze week valt de najaarseditie van het Altena Magazine op de mat in de gemeente Werkendam, gemeente Aalburg en de gemeente Woudrichem. Een mooie special over de gemeenteraadsverkiezingen in Altena. Verder onder meer een exclusief interview met onze minister van Landbouw, Carola Schouten.

Het Altena Magazine wordt bezorgd in brievenbussen zonder sticker of met een Nee-ja. 

14 september 2018
Eten & Drinken, is het thema voor onze 9-split pagina in de najaarseditie van het Altena Magazine. Wil je daar ook tussen staan met je product, restaurant of activiteit? Er zijn nog een paar plekjes vrij. Mail naar info@altenamagazine.nl

5 september 2018
Aan de slag voor onze speciale editie over de gemeenteraardsverkiezingen en de fusie. Een editie met verrassende interviews en interessante artikelen. Adverteren? Of de nieuwsbrief ontvangen? Stuur een e-mail naar info@altenamagazine.nl

3 juli 2018
Deze week valt de zomereditie van het Altena Magazine op de mat in de gemeente Werkendam, gemeente Aalburg en de gemeente Woudrichem. Het Altena Magazine wordt bezorgd in brievenbussen zonder sticker of met een Nee-ja sticker.

23 april 2018
De oplossing van de prijspuzzel uit de wintereditie was: winterblues. De cadeaubon van tuincentrum Kolbach is gewonnen door Wilma van den Berg uit Meeuwen.

Van harte gefeliciteerd en veel plezier ermee.

18 april 2018
Vandaag heeft de redactie de prijs overhandigd aan de winnaar van het reisverhaal. In de wintereditie hebben we een oproepje gedaan aan onze lezers om een memorabele reiservaring in te sturen. De mooiste bijdrage kwam van Danny Redert uit Giessen die naar Nepal is geweest voor een trektocht door het Himalaya gebergte. Zijn verhaal kunt u lezen in de zomereditie van 2018.

Gefeliciteerd Danny, de reischeque is voor jou!

Altena Magazine en de Biesbosch linie
Altena Magazine werkt samen met de Biesbosch linie Op de website www.biesboschlinie.com vind je wandel- en fietsroutes, overnachtingsadresjes, restaurants, evenementen en nog veel meer op het gebied van cultuur en natuur in Altena.

Altena Magazine 2 | wintereditie 2017/2018
Een mooi begin van 2018, vorige week viel de wintereditie van het Altena Magazine op de mat in de gemeente Werkendam, gemeente Aalburg en de gemeente Woudrichem. Altena Magazine wordt bezorgd in brievenbussen zonder sticker of met een Nee-ja sticker.

Niet ontvangen? Onder het kopje EDITIES kun je het Altena magazine digitaal lezen.
Veel leesplezier!

Gezocht: advertentieverkoper
Voor de wintereditie van het Altena Magazine zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste advertentieverkoper. Is acquisitie echt jouw ding, heb je sales ervaring en ben je bekend in de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg? Stuur ons vandaag nog een berichtje!

Puzzel en Win
De winnaars van de ‘puzzel en win! in de zomer editie van het Altena Magazine zijn:
Mevrouw Skledar uit Wijk en Aalburg en
de heer van de Werff uit Woudrichem. Gefeliciteerd!

Altena Magazine 1 | zomer 2017
Altena Magazine is rond woensdag 5 juli huis aan huis bezorgd in Almkerk, Andel, Babylonienbroek, Doeveren, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Hedikhuizen, Herpt, Heusden, Nieuwendijk, Meeuwen, Oudendijk, Oud-Heusden, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem. Altena Magazine wordt bezorgd in brievenbussen zonder sticker of met een Nee-ja sticker.